Personal trainer Velp om weer gezond in je lijf te voelen

Rob stalenroef personal training-Logo

Personal training helpt je gemakkelijk bij het halen van je fitnessdoelen, met een personal trainer Oosterbeek draait het allemaal om het op maat maken van een plan waar jij je fijn bij voelt. Het schrijven van een plan is vaak niet eenvoudig, er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. Denk aan het schrijven van een plan met het doel om aan te komen. Bij elk doel is voeding belangrijk. Je kan nog zo hard trainen maar als jouw voeding niet onder controle is dan heb je vaak kans dat het je niet gaat helpen. Schrijf dus eerst voor jezelf op wat je doel is en waarom het juist zo belangrijk is dat je dit doel haalt. Bespreek dit met een personal trainer Velp. Welke emoties brengt het met zich mee dat je deze doelen nog niet hebt behaald? 

Rob stalenroef personal training-personal training

Laagdrempelig sporten 

Of je nou een personal trainer Oosterbeek of een personal trainer Velp inhuurt maakt in principe niet veel uit. Het gaat erom dat het makkelijk bij jou in de buurt is zodat het allemaal wat laagdrempeliger voor je wordt om überhaupt te gaan sporten. Hoe makkelijker je er naar toe kan, hoe sneller jij in de sportschool te vinden bent. Nog een tip is kies een outfit die jij echt fijn vind om te dragen. Kies een leuke joggingbroek of een leuke shorts. Hoe meer jij met je outfit een bent hoe sneller en leuker jij het gaat vinden. Het is namelijk wel zo dat je je ook comfortabel moet gaan voelen in de sportschool. 

Doelen om te halen

Maar wat is eigenlijk een personal trainer Velp? Wat doet deze persoon en waarom is die juist zo belangrijk voor jou? In het kort is deze persoon een fitness professional die individuele maar ook groepen helpt met het sporten en zijn of haar doelen te behalen. Naast het helpen met de sportdoelen kan diegene ook een voedingsschema voor je maken. Dit soort voedingsschema’s zijn gemakkelijk te volgen en zullen jou dan ook eenvoudig helpen met de doelen. Let wel op, soms kan het zijn dat je geen zin hebt. Ook dan moet je gaan. Ook dan moet je jezelf pushen tot je bent geweest. Het zal voldoening geven en jezelf motiveren om door te gaan. 

Meer motivatie door progressie

Door de progressie te zien zal je ook sneller gemotiveerd zijn. Je wilt graag meer progressie zien en daardoor ga je graag naar de gym. Kies vooral ook een gym uit waar jij je fijn bij voelt. Dit kan een gym zijn die 24/7 open is, of juist een gym die wat kleiner is zodat je je meer op gemak voelt. Kijk dus goed naar wat jouw wensen zijn als jij een personal trainer Oosterbeek uitkiest en kijkt naar welke gym je wilt gaan.